В Обединеното кралство булката Кейли Станд продължи да празнува на сватбата,

...
В Обединеното кралство булката Кейли Станд продължи да празнува на сватбата,
Коментари Харесай

Изоставена булка отпразнува сватбата, за която беше похарчила 13 хил. долара СНИМКИ

В Обединеното кралство булката Кейли Станд продължи да празнува на сватбата, откакто годеникът й я напусна. Подробности за историята разказа изданието Express.

Двойката се срещала от декември 2018 година, а през август 2020 година младият мъж предложил брак на 27-годишната Кейли Станд, която работила за застрахователна компания. Тя вложила всичките си спестявания в сватбата на 15 септември - към 12 хиляди паунда (около 13 хиляди долара), само че годеникът й по този начин и не дошъл.

За последно момичето се видяло с обичания си предния ден към 16 часа, а по-късно отишло на моминско празненство с приятелките си. Младоженците се схванаха да прекарат нощта настрана, тъй че Кейли не подозирала нищо до последно. Само няколко минути преди церемонията другари и бащата съобщили, че младоженецът е липсващ и не се свързват с него.
 Сватбената стойка на Caylee
„ Беше безспорен потрес, нямаше причина да допускам, че ще ме напусне, само че когато видях, че девойките ми също са гневни, желаех да трансформира обстановката, с цел да не си припомням този ден единствено с горест “, показа пред медиите британката.

Булката не се отчаяла до последно и траяла подготовката за празника в хотел Oxwich Bay в Гауър, Уелс. Когато станало безсмислено да чака евентуалния брачен партньор, Кейли решила да не разстройва гостите и да се разноски, както било планувано, като предложения гостите от страната на младоженеца със себе си. Заедно си създали фотосесия, танцували и се забавлявали на банкета.
 Сватба на Кейли Стенд Булката Кейли със сватбени гости Снимка: Express
" Имаше доста щастливи моменти в този ден, като появяването ми на сватбата, ходенето с бенгалски огън, първият танц и разчупването на сватбената торта. Похарчих всички пари и чаках с неспокойствие вкусна храна, танци с татко ми, превозване на времето с моето семейство, тъй че за какво не? "  каза Кейли.

Единственото нещо, което в последна сметка било анулирано, било сватбеното пътешестване до Турция. Момичето събрало нещата на към този момент бившето си гадже, изпратило го при родственици и в този момент живее сама. Приятели прекарали няколко дни неотлъчно с Кейли, даже останали да нощуват, с цел да не се усеща самотна. Една от шаферките даже сътвори страница в GoFundMe и насърчи потребителите да дарят пари, с цел да възстановят на изоставената младоженка някои от сватбените й разноски.
 Кейли Стенд Кейли Стенд с шаферките Снимка: Express Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР